Magic the Gathering
Magic the Gathering29953 MEDLEMMAR 997 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Arjun + Mizzix’s Mastery... Deathrender + Necropotence...
Torrential Gearhulk + aftermath
Senast läst: 16:22:46, 18/5 -18. Läst 1023 gånger.
Skrymmer89
MEDLEM
Malmö
@svm s. 17/6 -17

2 rubriker
3 svar

Torrential Gearhulk + aftermath 10:08:36, 9/2 -18  
Har googlat lite men bara hittat gamla svar som jag inte är säker på om det stämmer längre, så vill mest dubbelkolla.

Går det att kasta Sorcery sidan av aftermath kort om den andra sidan är en instant?

Förstått att det har gått innan men hörde något om att nån av reglerna för aftermath kort ändrats och vill försäkra mig om att det faktiskt funkar.

Torrential Gearhulk + aftermath

Uppdaterad: 07:48:21, 15/2 -18

JonasHob
MEDLEM
Huskvarna
@svm s. 7/4 -13

164 rubriker
1529 svar

1. http://chat.magicjudges.org/mt... 10:31:40, 9/2 -18  
http://chat.magicjudges.org/mtgrules/
 
Jag saccar LED för tre blå.....
Skrymmer89
MEDLEM
Malmö
@svm s. 17/6 -17

2 rubriker
3 svar

2. Tack för länken! Skulle någon... 11:48:38, 9/2 -18  
Tack för länken!
Skulle någon annan vara intresserade är svaret fortfarande ja.
CH
HUVUDMODERATOR
REDAX
Sundsvall
@svm s. 17/11 -01

154 rubriker
6048 svar

3. Ändringen är bara hur man ser ... 07:51:31, 15/2 -18  
Ändringen är bara hur man ser på kortens CMC, inte något i klassificeringen Instant/Sorcery. T.ex så blir Goblin Dark-Dwellers sämre, men Torrential Gearhulk är lika bra.

Ps: När du postar en regelfråga, länka då gärna alla iblandade kort. Det underlättar dels för de som ska svara, men också för de medlemmar som söker efter korten. Rättstavade kort med versaler/gemener på rätt plats länkas automatiskt :)
 
Har du Facebook och bor i Sundsvall? Bli vän med mig där så bjuder jag in dig till vår Magic-grupp.

PucaTrade



BYT BORD TILL


 
  Dominaria! Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!