Magic the Gathering
Magic the Gathering30800 MEDLEMMAR 0 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
REGELFRåGOR Lavinia och 0 cost kort?... Blast of genius med tom libba...
Kopala + Planeswalkers
Senast läst: 06:35:32, 22/3 -19. Läst 561 gånger.
Vilwe

Gruul
MEDLEM
Årsta
@svm s. 6/12 -17

21 rubriker
32 svar

Kopala + Planeswalkers 16:58:45, 18/12 -18  
En fråga angående Kopala, Warden of Waves ability att activated abilities kommer att kosta 2 mer. Betyder det att en man kommer att få betala 2 mana för att exempelvis använda -3-abilityn på Teferi, Hero of Dominaria om man vill targeta en merfolkgubbe, eftersom loyalty-abilities är en sorts activated ability. I rulings på Kopala står det ju att ”Activated abilities contain a colon. They’re generally written “[Cost]: [Effect].””
Så cost i det här fallet skulle bli 3 loyalty och 2 mana.

Tänker att om det gäller för Kopala så borde det även gälla det Tithe Taker som kommer i ravnica allegiance. http://mythicspoiler.com/rna/cards/tithetaker.html

Edit: nä just. Missade ”your turn” på Tithe Taker.
 
Har i stort sett commons från ixalan, rivals of ixalan, dominaria, m19 och guilds of ravnica. Om det är nåt ni söker och inte hittar så hör av er.
Uppdaterad: 17:55:11, 18/12 -18

Ichorid

Simic
HEDERSMEDLEM
Linköping
@svm s. 28/3 -02

383 rubriker
3242 svar

1. Planeswalkers abilities är act... 19:28:08, 18/12 -18  
Planeswalkers abilities är activated abilities, så yes :]
 
Squee tucked the warm ball in his pocket and slipped a pebble in its place. ‘Glok,' he mumbled, and hid.

Hemmagjorda kort - Megatråden

Worlds of the Void, min magicutgåva

Odyssey block 4-ever
BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!