Magic the Gathering
Magic the Gathering30794 MEDLEMMAR 1013 inloggade

Användare:

Lösenord:


Bli medlem
Glömt lösenord?

Sök SvenskaMagic
Sök kort:

Sök medlem:

Sök stad:
Sök forumet:

Sök regelterm:

Sök lek:
FORUMET Start | Forumnytt | Sök | Regler | Privata bord 
GOTHCON 09 Låna kort till SM-kvalet.... Åka till Gothcon?...
Bygg auktionslekar till top8 i västsvenska mästerskapen! Vinn boosters!
Senast läst: 09:47:23, 18/12 -18. Läst 11271 gånger.
Sparkcaster

Izzet
FSVM - ORDFöRANDE
REDAX
MODERATOR
VäKTARE
Västerås
@svm s. 16/11 -01

221 rubriker
3685 svar

41. Hur räknas Shadowmoor/Eventide... 00:48:08, 26/3 -09  
Hur räknas Shadowmoor/Eventide? Som ett separat 1+2 eller som 3+4=>båda som 3?
 
Rule 099 » Trust is the biggest liability of all.
Rule 112 » Never have sex with the boss' sister.
Rule 113 » Always have sex with the boss.
The Unwritten Rule » When no appropriate Rule applies, make one up!

Errare humanum est, sed in errore perseverare diabolicum.
Topaz
JUDGE L1
REDAX
Lund
@svm s. 5/9 -02

85 rubriker
862 svar

42. Från översta posten: "Lorwy... 01:17:01, 26/3 -09  
Sparkcaster skrev 00:48, 26/3 -09 Hur räknas Shadowmoor/Eventide? Som ett separat 1+2 eller som 3+4=>båda som 3?

Från översta posten:

"Lorwyn - Morningtide ses som ett separat block från Shadowmoor - Eventide, men båda blocken saknar således tredje-expansioner."
 
Jag ska pansarkryssa av era potemkinkulisser.

Suzolid presenterar ett smakprov från sin have
Skaffa Guld-medlemskap för att ha chansen att visa upp dina kort här

BYT BORD TILL


 
  Slippa reklamen? Bli Guldmedlem!